Céges ajánlatok csapatépítés

1. Disznóvágás - Kolbásztöltés

Félnapos kolbásztöltés

  • Hajnal 9 óra 00 perc
    Kezdetét veszi a disznó vágás /szúrás, Vanduska pogácsája, pálinkák, forralt bor. Közben reggeli, állat szétszerelése, előkészület abáláshoz, daráláshoz, kolbász készítéshez, hurka fűszerezéshez, leves felrakása, pecsenye fűszerezés, krumpli hámozás
  • Kb. 11 óra
    friss toros máj kóstolás
  • 12 óra
    Kolbász és hurka töltés Jósvai Laci Bátyám Mester kezei által, sonka sózás, húsok pácolása
  • 14 óraOrja leves, pecsenye, tört burgonya savanyúság, meg egy kis pörkölt ebéd
  • 15 óra
    Disznóvágás finish

 

Kolbásztöltés mulatsággal

  • 9.00 óra - Érkezésetek után az alapműveletek megkezdése, előkészületek(abáló lé, faszén begyújtás), „welcome” pálinka elfogyasztása, frissen sült házi pogácsával
  • 10.00 óra - fűszerezés kolbászkeverés, reggeli elfogyasztása, hagymás vér, némi friss pecsenye stb…
  • 11.00 óra - Megkezdjük a kolbásztöltést. Vékony illetve vastag kolbászokat készítünk, közben az abáló lében főzzük a hurka, abált szalonna, disznósajt, alapanyagokat.
  • Párhuzamosan elkezdjük főzni a töltött káposztát, orja levest.
  • 13.30 óra - Ebéd! Orja leves, friss pörkölt, valamint pecsenye, finom savanyúságokkal.
  • 15.00 óra - Feldolgozási műveletek befejezése.
  • 15.00 - 19.00 óra - relax a szálláson
  • 19.00 óra - Vacsora, Bortábornok avatása
  • 20.00 óra - Mulatság
     

2. Szüret

1 napos - Egész napos program

A következő néhány sorban vázolom a napi programokat:

  • 10.00 - 10.30-ig érkezés „welcome” pálinka elfogyasztása, frissen sült házi pogácsa, mangalica falatok kíséretében, felkészülés a szüretre.
  • 11.00-kor indulás a szőlőbe/gumi csizma, metszőolló vagy kés jó ha van, de viszünk mi is
  • 11.00 - 13.30-ig szüret, közben a második pálinka elfogyasztása
  • 13.45 - visszaérkezés a Chateau Wandához, és a jól megérdemelt ebéd elfogyasztása.
  • 14.45 - ebéd utáni levezető gyakorlatok, szőlő villázás a bogyózóba , cefre fejtés, csömöszölés, must készítése
  • 16.00 - Borkóstoló
  • 17.00 - 17.30 - Bortábornok avatása
  • 17.30 - 18.00 - Hagyománytisztelő népi játékok különféle értékes nyereményekért
  • 18.30 - Vacsora, a szüret jegyében
  • 19.00 - Zenés mulatság élő zenével

Szüreti program, délutáni érkezéssel

A következő néhány sorban vázolom a napi programokat:

  • 13.00-13.30-ig érkezés „welcome” pálinka elfogyasztása, frissen sült házi pogácsa, mangalica falatok kíséretében, felkészülés a szüretre
  • 14.00-kor indulás a szőlőbe/gumi csizma, metszőolló vagy kés jó ha van, de viszünk mi is
  • 14.00-16.30-ig szüret, közben a második pálinka elfogyasztása
  • 16.45 - visszaérkezés a Chateau Wandához, és a jól megérdemelt estebéd elfogyasztása.
  • 17.45 - estebéd utáni levezető gyakorlatok, szőlő villázás a bogyózóba , cefre fejtés, csömöszölés, must készítése
  • 18.00 - Borkóstoló
  • 19.00 - 19.30 Bortábornok avatása
  • 20.00 - Zenés mulatság élő zenével

 

 

Szüreti program, délelőtti érkezéssel

  • 11.00 körül érkezés welcome; pálinka elfogyasztása,frissen sült házi pogácsa kíséretében, felkészülés a szüretre.
  • 11.30-kor indulás a szőlőbe/gumi csizma , metszőolló vagy kés jó ha van/
  • 11.30-13.30-ig szüret, közben a második pálinka elfogyasztása
  • 13.45 - visszaérkezés a Chateau Wandához, és a jól megérdemelt ebéd elfogyasztása.
  • 14.30 - ebéd utáni levezető gyakorlatok, szőlő villázás a bogyózóba, cefre fejtés, csömöszölés, must készítése

 

3. Játékok

  • bortábornok avatása
  • vakkóstolás
  • boros quiz

Nagyjából 1 órát vesznek igénybe, az összeállítástól függően.
 

Nyomtatás

Iratkozzon fel hírlevelünkre