Gasztronómia

A Gourmet special tour -
Az ínyencség, mint életforma

Aki ide sorolja magát, már sok mindent látott és kóstolt, de továbbra is nyitott az újdonságokra az impressziókra, egyszóval felfedező, és emiatt ezt a programot választja.
Tovább

Gourmand kóstoló -
Élvezzük az életet!

Előttem Latinovits Zoltán elevenedik meg, ahogyan a Szindbád utazásaiban halmozza az élvezeteket. Valami hasonlót jelent a gourmand nekem!
Tovább

Pálinka -
Aqua Vitae, az élet vize!
A Magyaroknak biztosan az!

Bízom benne, hogy sikerül ismét vissza hozni a háború előtti pálinka kultúránkat, amikor is, a kortyolgatásról és nem az ivásról szólt a Pálinka fogyasztás Magyarországon!

Tovább

Kávé -
Nem érdemes nélküle élni!

A kávé nekünk olyan, mint az élet. Élvezet, élmény, boldogság, és elengedhetetlen része a tökéletes napnak. Nem véletlen, hogy Zsófi lányunk beleszeretett és művészi szintre emelte a készítését, végzett Baristaként!

Tovább

Pogácsa, Kenyér -
Nincsenek jellemzőbb szavak, talán a pálinka és a szalonna is ide kívánkozik, hogy kifejezze életérzésünket

Nem véletlenül lett hungarikum a pogácsa, kevés jobban passzoló párost tudnék felsorolni mint a pogácsa és a bor. Egy teljes borsorhoz is készíthetnénk akár különböző ízesítésű pogácsákat, a fajtajellegekhez igazodva.

Tovább

Sonka, Kolbász -
Ami az olaszoknak a prosciutto, az nekünk a füstölt, érlelt sonka. Nekik chorizo, nekünk Csabai!

Ösztönösen vonzódunk az egyedi módon elkészített, minden családban saját recept alapján készített sonkához, ennél jobban már csak a kolbász készítéshez értünk, meg a focihoz. Mi a kolbász készítését meghagyjuk a Csabaiaknak, Nekik úgyis kolbász folyik az ereikben!

Tovább

Lekvár, Borzselé, Chutney -
Természetesen mindenki a Nagymama lekvárjára vágyik

Aki mindenhez ért, az semmihez, ezért aztán nem akarunk mindent magunk elkészíteni, viszont igyekszünk a lehető legtisztább forrásból beszerezni a termékeket!

Tovább

Szörp, Borcet -
Ezen a téren is ragaszkodunk hagyományainkhoz

Gyermekkorunk itala a málna szörp , ugyan felnőttünk kissé átvette a helyét a Bor, de néha azért továbbra is ezt választjuk. A salátáink elengedhetetlen alkotóeleme, a kiváló ecet, mi inkább a borecethez nyúlunk a majonéz helyett.

Tovább
Nyomtatás

Iratkozzon fel hírlevelünkre