A Gourmet special tour -
Az ínyencség, mint életforma


Gourmand kóstoló -
Élvezzük az életet!
Pálinka -
Aqua Vitae, az élet vize!
A Magyaroknak biztosan az!
Bízom benne, hogy sikerül ismét vissza hozni a háború előtti pálinka kultúránkat, amikor is, a kortyolgatásról és nem az ivásról szólt a Pálinka fogyasztás Magyarországon!


Kávé -
Nem érdemes nélküle élni!
A kávé nekünk olyan, mint az élet. Élvezet, élmény, boldogság, és elengedhetetlen része a tökéletes napnak. Nem véletlen, hogy Zsófi lányunk beleszeretett és művészi szintre emelte a készítését, végzett Baristaként!
Pogácsa, Kenyér -
Nincsenek jellemzőbb szavak, talán a pálinka és a szalonna is ide kívánkozik, hogy kifejezze életérzésünket
Nem véletlenül lett hungarikum a pogácsa, kevés jobban passzoló párost tudnék felsorolni mint a pogácsa és a bor. Egy teljes borsorhoz is készíthetnénk akár különböző ízesítésű pogácsákat, a fajtajellegekhez igazodva.


Sonka, Kolbász -
Ami az olaszoknak a prosciutto, az nekünk a füstölt, érlelt sonka. Nekik chorizo, nekünk Csabai!
Ösztönösen vonzódunk az egyedi módon elkészített, minden családban saját recept alapján készített sonkához, ennél jobban már csak a kolbász készítéshez értünk, meg a focihoz. Mi a kolbász készítését meghagyjuk a Csabaiaknak, Nekik úgyis kolbász folyik az ereikben!
Lekvár, Borzselé, Chutney -
Természetesen mindenki a Nagymama lekvárjára vágyik
Aki mindenhez ért, az semmihez, ezért aztán nem akarunk mindent magunk elkészíteni, viszont igyekszünk a lehető legtisztább forrásból beszerezni a termékeket!


Szörp, Borcet -
Ezen a téren is ragaszkodunk hagyományainkhoz
Gyermekkorunk itala a málna szörp , ugyan felnőttünk kissé átvette a helyét a Bor, de néha azért továbbra is ezt választjuk. A salátáink elengedhetetlen alkotóeleme, a kiváló ecet, mi inkább a borecethez nyúlunk a majonéz helyett.