Gourmet menü

A Gourmet special tour - Az ínyencség mint életforma

Aki ide sorolja magát , már sok mindent látott és kóstolt, de továbbra is nyitott az újdonságokra az impressziókra, egyszóval felfedező, és emiatt ezt a programot választja

Ez az a kóstoló, amit a szőlőben kezdünk, a prémium borok érlelőjében folytatunk, és a borozóban fejezünk be, ugyanis feltételezzük a komolyabb érdeklődést, esetleg hozzáértést, és alázatot a szőlővel, borral szemben. Természetesen a kóstolási menet, mindig személyre szabott, ugyan is az érdeklődés iránya határozza meg, de mindig fajta specifikus, Riedel pohárból történik!

Legfeljebb 8 Vendégnek tartom, ugyanis vigyáznom kell a borok lelki világára, nem zavarhatom meg Őket az érés folyamatában féktelen hangzavarral, mulatozással, ezekre a tevékenységekre a Wanda borház az alkalmas.

Ez az érlelő egy exkluzív, környezet, ami alapvetően a Borok érdekeit szolgálja, csupán néha az elhivatottaknak megmutatjuk. Természetesen, különleges gourmet menüvel kísért borvacsorát is tudunk tartani, ami kifejezetten a borokhoz készült ételekkel lesz felejthetetlen!

 

Gourmet Borkóstoló
Gourmet Borkóstoló
Gourmet Borkóstoló
 
Nyomtatás

Iratkozzon fel hírlevelünkre