Pogácsa-Kenyér

Pogácsa, Kenyér

Pogácsa Kenyér

Nincsenek jellemzőbb szavak , talán a pálinka és a szalonna is ide kívánkozik, hogy kifejezze életérzésünket

Nem véletlenül lett hungarikum a pogácsa, kevés jobban passzoló párost tudnék felsorolni mint a pogácsa és a bor. Egy teljes borsorhoz is készíthetnénk akár különböző ízesítésű pogácsákat, a fajtajellegekhez igazodva.

Mindezek a feltételek arra ösztönöznek Bennünket, hogy mind magasabb színvonalon szolgáljuk ki a Vendégeinket! Hogy mit teszünk mindezért, igyekszünk minél több terméket magunk előállítani!

A Bort, a sonkákat Én (Kerenszky Attila) készítem, a Pogácsákat (Medve hagymás, sajtos tepertős, szárított paradicsomos….) Vanda és Erika, a kiváló kolbászokat annak hazájából, Békéscsabáról, a Barátainktól szerezzük be.

Természetesen az elmaradhatatlan borkorcsolya a zsíros kenyér is akár frissen sütött kenyérrel is készülhet, különböző feltétekkel, vagy saját savanyúsággal is!
Ezek az alap termékek, de a lehetőségek végeláthatatlanok, ugyanis olyan termelőkkel dolgozunk együtt akik adalékmentes, jól tartott egyéb termékekkel és alapanyagokkal látnak el Bennünket.

Mondanom sem kell, hogy a borvacsorák ételeit is ezekből az alapanyagokból magunk készítjük!

Nyomtatás

Iratkozzon fel hírlevelünkre