Sonka-Kolbász

Sonka, Kolbász - Ami az olaszoknak a prosciutto, az nekünk a füstölt, érlelt sonka. Nekik chorizo, nekünk Csabai!

Ösztönösen vonzódunk az egyedi módon elkészített, minden családban saját recept alapján készített sonkához, ennél jobban már csak a kolbász készítéshez értünk, meg a focihoz. Mi a kolbász készítését meghagyjuk a Csabaiaknak, Nekik úgyis kolbász folyik az ereikben!

Mindezek a feltételek arra ösztönöznek Bennünket, hogy mind magasabb színvonalon szolgáljuk ki a Vendégeinket!

Hogy mit teszünk mindezért, igyekszünk minél több terméket magunk előállítani!

A Bort, a sonkákat Én (Kerenszky Attila) készítem, a Pogácsákat (Medve hagymás, sajtos tepertős , szárított paradicsomos….) Vanda és Erika, a kiváló kolbászokat annak hazájából, Békéscsabáról, a Barátainktól szerezzük be.

Természetesen az elmaradhatatlan borkorcsolya a zsíros kenyér is akár frissen sütött kenyérrel is készülhet, különböző feltétekkel, vagy saját savanyúsággal is!

Ezek az alap termékek, de a lehetőségek végeláthatatlanok, ugyanis olyan termelőkkel dolgozunk együtt akik adalékmentes, jól tartott egyéb termékekkel és alapanyagokkal látnak el Bennünket.

Mondanom sem kell, hogy a borvacsorák ételeit is ezekből az alapanyagokból magunk készítjük!

Nyomtatás

Iratkozzon fel hírlevelünkre