Szörp, Borecet

Szörp, borecet - Ezen a téren is ragaszkodunk hagyományainkhoz

Gyermekkorunk itala a málna szörp, ugyan felnőttünk, s kissé átvette a helyét a Bor, de néha azért továbbra is ezt választjuk.

A salátáink elengedhetetlen alkotóeleme, a kiváló ecet, mi inkább a borecethez nyúlunk a majonéz helyett.

Szörp

A Méhes Mézes egy családi vállalkozás, amely azzal a céllal jött létre, hogy visszahozza a gasztronómiába a már elveszni látszó minőségi magyar szörpöket. A Méhes Mézes termékek összetevői mind természetes, minőségi alapanyagok. Kiválasztásuknál előtérbe kerülnek olyan értékek, mint a hagyományőrzés és az egyedülálló választék.

A termékek készítésénél a gyártó még a nagyszülőktől örökölt recepteket veszi alapul. A Méhes Mézes mondhatni páratlan kínálata folyamatosan bővül. Valamennyi szörp mézzel ízesített, számuk mostanra már meghaladja a 30-at. A Méhes Mézes szörpök magas gyümölcstartalmúak, esetenként pedig gyógynövényeket is tartalmaznak. A diabetikus választéknak köszönhetően pedig a cukrot nem fogyaszthatók is kedvükre válogathatnak a mézek, illetve a szörpök között.
 

Szörp

 

Szörp

Borecet

A tokaji Borecet Manufaktúra termékeit forgalmazzuk. Az ecetek 100% természetes úton, biológiai erjesztéssel készülnek

A termékek a borok esetében ismert biológiai erjesztéssel készülnek, megőrizve az eredeti borok jellegzetességeit. Ecetekbe a borok átörökítik az egészségre jótékony hatású elemeket, csakúgy a finom aromákat és ízeket. Hozzáadott adalékanyagok nélkül készülnek, nem található semmilyen hozzáadott anyag, ezek kizárólag a természetes úton, a borokból származó és az ecetsav-baktériumok által közvetített összetevőket tartalmazzák. Valódi alkímia: a borban eredetileg jelenlevő alkohol alakul át ecetsavvá, már pár cseppnek is intenzív karaktert kölcsönözve.

A jó borecetben vissza kell köszönjön a felhasznált bor teljes íz- és illatanyaga. Az így előállított ecetek pont úgy más és más fogáshoz illeszkednek, mint ahogy a borok is.

 

Nyomtatás

Iratkozzon fel hírlevelünkre