Alap kategóriás borok

Vörös bor

Alkohol: 13,5%
Sav: 4,9 g/l
Cukor: 0,5 g/l
Extrakt: 26,8 g/l
Dűlő: Rádé, Nyitra, Kis-Tibrik, Egerszalók
Tőketerhelés: 4 kg
Leírás: Merlot, Cabernet Franc, Kékfrankos, Zweigelt
Ez az elegáns cuvée...  A viszonylag korai palackozással, az évjárat adta üde gyümölcs zamatokat és lendületes savakat kívántuk megőrizni, melyek bársonyos tanninokkal kiegészülve adják a bor egyedi harmóniáját.

Rozé

Alkohol: 12%
Sav: 5,3g/l
Cukor: 2,9g/l
Extrakt: 19,5g/l
Dűlő:
Tőketerhelés: 2-2,5kg
Leírás:
Tisztán kékfrankos rozé. Frissesség és gyümölcs! Rozét ezért készítünk, borunkban mindkettőt megtalálja! Ezt a szőlőt rozéra szüreteltük, hogy a jelleg megvalósulhasson! Egészségükre!

Medion

Alkohol: 11,5%
Sav: 5,5 g/l
Cukor: 53,2 g/l
Extrakt: 26,7 g/l
Dűlő: Öreghegy, Baglyos
Tőketerhelés: 2,5-3kg
Leírás:
Kellemes, gyümölcsös, fûszeres illatú és zamatú, közepesen testes, közkedvelt édes vörösbor. Élénk vörös színe és cseresznyés szilva illata behízelgõ melyet az édessége tesz teljesé.

Desszertekhez, beszélgetésekhez és baráti összejövetelekhez ajánljuk.

Zenitis

Alkohol: 11,5%
Sav: 5 g/l
Cukor: 60,8 g/l
Extrakt: 22,9 g/l
Dűlő: Nagyaszó
Tőketerhelés: 2,5-3kg
Leírás:
Ez a Zenit és Muskotály házasításából készített bor az, amit akkor is elfogyaszthat, ha csak egy könnyed élményre vágyik.
Semmi csoda vagy mélyen szántó gondolat, csupán egy tisztességesen elkészített egyszerű ital, amit jól esik meginni megédesítendő a szürke hétköznapokat!
Gyümölcsösség és frissesség ez lehet talán a mottónk esetünkben.

Leányka

Alkohol: 12,5%
Sav: 4,8 g/l
Cukor:
Extrakt: 21,9 g/l
Dűlő: Síkhegy
Tőketerhelés: 2,5-3 kg
Leírás:
A borvidék tradícionális borát kóstolhatjuk, amit a kevéske maradék cukor tesz kedvessé.
Félszáraz bor, szelíd savérzettel. Alma és körte ízét kínálja, halvány akác illattal.
Halételekhez, szárnyasokhoz 12-14 °C hõmérsékletre hûtve ajánljuk.

 
 
Nyomtatás

Iratkozzon fel hírlevelünkre