Wanda Borház - Vendéglátás

Ahol a Vendéglátás lakik!
A Wanda Borház több mint Borozó! Aki idelátogat megtapasztalhatja, hogy mit is képzelünk Mi a Vendéglátásról! Házi készítésű pogácsák, kenyerek, sonkák, kolbászok és még sorolhatnánk, mi mindennel várjuk Önöket!
Borkóstoló
Borkóstoló

Azért kell egy Borozó, hogy bemutathassuk a Vendégeinknek a Borainkat, és találkozhassanak Velünk is, akik készítjük Őket! Immáron 10 éve fejlesztjük, csinosítjuk borozónkat, Vendégeink mind nagyobb megelégedésére. A Mi ars poeticánk az, hogy amit csinálunk az legyen hiteles! Vonatkozik ez a Bor készítésre, a Vendéglátásra egyaránt! Igyekszünk a beszállítóinkat is úgy felkutatni, hogy az, ami a Vendégeink asztalára kerül mindkettőnk megelégedését szolgálja.

Mit teszünk ezért?

Magunk sütjük a kenyeret, a pogácsát, magunk készítjük a sonkát, a kolbászt.

Gondolkodásom szerint, és ezt gyakran hangoztatom is, szoros kapcsolatban áll a Vendéglátás, és a Vendég szeretet! Vagyis lásd meg, vedd észre a Vendéget, és szeresd! Ezzel azt mondom, hogy aki nem szereti a Vendéget, az legyen inkább ács, vagy bármi egyéb, ahol nincs rákényszerítve a Vendéggel való találkozásra! A Wanda Borházban alapfilozófia a Vendég központúság, amire üzletvezetőnk, Székely Erika a garancia, aki több, mint 10 éve igazgatja borozónkat!

Immár 27 éve foglalkozom kisebb-nagyobb megszakítással a Vendéglátással, és nem fáradtam bele, hogyan is történhetett volna ez meg, amikor ez egy szenvedély, egy életforma! Külön öröm, hogy a másik 2 szenvedélyemhez, a Borkészítéshez és az ételkészítéshez is kapcsolódik. Mivel a BOR a legmagasabb színvonalú élelmiszer, meg kell tisztelni, megfelelő környezettel/Borozó/, kísérővel/étel/és eszközökkel /Riedel pohár/,valamint alázattal és tudással.

Wanda Borház – Eger, Szépasszonyvölgy 18.
Nyomtatás

Iratkozzon fel hírlevelünkre